Over Gecertificeerdpaardencoach.nl


De opzet, organisatie en verwezenlijking van de Gecertificeerde Paardencoaches is een initiatief van Caprilli Coaching & Training. Als opleidingsinstituut en reïntegratiebureau is Caprilli Coaching & Training al vele jaren actief. Om enerzijds de paardencoaching meer professioneel te gaan promoten en om (toekomstige) opdrachtgevers meer houvast te bieden, is het initiatief geboren en samengekomen in deze website.

Mensen achter Gecertificeerdpaardencoach.nl

Sylvia Bosveld

Sylvia is haar carrière begonnen in de financiële dienstverlening. Hier heeft zij ruime ervaring opgebouwd in de zakelijke en commerciële _MG_4894kanten van het bedrijfsleven. Zij merkte echter al gauw dat in deze wereld de contacten tussen mensen vaak niet optimaal en oprecht zijn. Na een persoonlijke aardverschuiving in 2006 en de nodige uitdagingen die dat met zich meebracht, is zij zich gaan ontwikkelen tot coach en trainer en daarbij paardencoaching gaan inzetten. Zodoende wil zij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen, die meer contact met zichzelf en anderen willen maken. Samen met haar partner Paul deelt ze haar privé-leven, werk en passie voor paarden.

Paul Tonino

Paul heeft een logistieke achtergrond en is jarenlang manager geweest in deze branche. Daar heeft hij leidinggevende rollen gehad op het_MG_4893 gebied van marketing, sales en financiën. Sinds 2007 heeft hij een re-integratiebureau voor mensen die hun eigen onderneming willen starten. Door zijn praktische en effectieve aanpak, heeft Paul een slagingspercentage bij trajecten voor startende ondernemers weten te behalen van 88%! Ook Paul heeft sinds zijn vroege jeugd een passie voor paarden. Nadat hij Sylvia in 2009 is tegengekomen, is hij privé en werk met haar gaan delen en daarbij ook de paardencoaching gaan inzetten voor startende ondernemers. Door de grote effectiviteit van een sessie paardencoaching, hebben de startende ondernemers een grote voorsprong op collega-ondernemers!