Gecertificeerd Paardencoach

Vereisten Gecertificeerd Paardencoach

Om Gecertificeerd Paardencoach te worden en ook om als zodanig geregistreerd te staan, hebben wij naast de opleidingsvereisten ook overige vereisten opgesteld. Deze laatsten zijn voornamelijk gericht op kwaliteit, organisatie en betrouwbaarheid en zijn gelieerd aan de vereisten die het Blik op Werk Keurmerk stelt aan haar keurmerkhouders. Als Gecertificeerd Paardencoach zet je dan ook een belangrijke stap richting een toekomstig Keurmerk voor Paardencoaches.

Als Gecertificeerd Paardencoach kun je je laten registreren op deze website, die met name bedoeld is voor opdrachtgevers die paardencoaching actief willen (laten) inzetten binnen hun onderneming. Op deze website staat uitgelegd wat paardencoaching is, hoe dit ingezet kan worden en wat de verschillende vormen van paardencoaching zijn die momenteel bestaan. Daarnaast krijg je als Gecertificeerd Paardencoach een aparte vermelding op deze website waarin je je kunt voorstellen, je doelgroepen en aandachtsgebieden verwoorden en vertellen over de accommodatie waar je over beschikt. Naast paardencoaching wordt ook uitgebreid stilgestaan bij de kwaliteitsaspecten, organisatorische en overige vereisten die aan de aangesloten coaches worden gesteld. Toekomstige opdrachtgevers krijgen hiermee inzicht in de mate van professionaliteit waarmee de Gecertificeerd Paardencoach werkt.

Naast het bovenstaande heb je als Gecertificeerd Paardencoach ook de mogelijkheid om als onderaannemer voor Caprilli Coaching & Training te werken. Wij zijn regelmatig aan het werven voor de functie van re-integratie/paardencoach ten behoeve van het UWV, waarbij wij een landelijk dekkend netwerk van onderaannemers aan het opzetten zijn. Voor deze vacature gelden naast de vereisten voor Gecertificeerd Paardencoach ook aanvullende voorwaarden die het UWV stelt. Mochten er voor andere opdrachtgevers vacatures komen, dan kunnen hier ook aanvullende eisen gesteld worden.

Heb je interesse om Gecertificeerd Paardencoach te worden, stuur dan graag een mail aan Paul@gecertificeerdpaardencoach.nl.